Foppe Hoekstra

De grafisch ingestelde helft van De Bouwers. Is graag bezig met Adobe Indesign, Illustrator, Flash en Photoshop. Verder zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van technologie.

De Bouwers zijn weer aan een nieuw project begonnen. De website VWR. Deze website zal de komende tijd worden gebouwd en zal gaan over de Validatie van de Werking van Reinigings- en desinfectiemiddelen. Een onderwerp waarover heel veel informatie te geven is. Het heeft raakvlakken met microbiologie en is voornamelijk bestemd voor kwaliteitsmedewerkers en laboranten die werken met cleanrooms. Cleanrooms worden vaak gebruikt in de semiconductor industrie of bij farmaceutische- en biotechnologie bedrijven. Het is erg belangrijk dat bijvoorbeeld geneesmiddelen onder zeer schone omstandigheden worden geproduceerd.


Daarom word de lucht in een cleanroom door verschillende (HEPA of ULPA) filters gezuiverd. De lucht is dus zeer schoon en word in een constante flow aangevoerd. Maar dat is niet voldoende om een cleanroom schoon te houden. In een cleanroom werken mensen, die welliswaar goed worden ingepakt in disposable of wasbare kleding, maar toch de grootste bron van contaminatie zijn. En ook de producten waarmee word gewerkt kunnen zorgen voor contaminatie. Om een cleanroom schoon te houden moet er gereinigd en gedesinfecteerd worden, zodat de diverse micro-organismen worden afgedood. Hiervoor zijn verschillende middelen beschikbaar. Maar wat zijn daarvan de voor- en nadelen en hoe weet je nu of je cleanroom echt schoon is? Daarover zal VWR.nl meer informatie verschaffen.

Het is de bedoeling dat de website interactief word, dat wil zeggen dat er interactie mogelijk is met de bezoekers van de website. Bezoekers kunnen hun mening geven of vragen stellen. De start zal binnen enkele weken plaatsvinden en we hopen dat het aantal bezoekers het eerste jaar flink zal toenemen. De huidige waarde volgens URLspion is € 386,10 en het is het aantal bezoekers is minder dan 300 per maand. Dat is natuurlijk erg weinig. We hopen met interessante content veel meer bezoekers naar deze website te krijgen en bij deze website gaan we ook gebruik maken van advertenties die bedrijven op onze site kunnen plaatsen via Google Adwords. We hopen dan de advertenties aan te trekken van bedrijven die adverteren op dit niche gebied. Houdt de komende tijd VWR dus goed in de gaten!

Windows 8.1 in prijs verlaagd

zaterdag, 22 februari 2014 Gepubliceerd in Blog 1 Reactie

Microsoft heeft de prijs van Windows 8.1 verlaagd van 50 dollar naar 15 dollar voor apparaten die goedkoper zijn dan 250 dollar. Dat meldt Bloomberg.

Volgens anonieme bronnen wil Microsoft op die manier de strijd aangaan met goedkopere Android-tablets en Chrome OS-laptops.

Volgens de bronnen is de korting geldig voor alle apparaten onder de 250 dollar, ongeacht het formaat of het type apparaat. Daarnaast zouden de goedkopere apparaten niet gecertificeerd te hoeven worden en is een touchscreen niet verplicht. Op deze manier wil Microsoft de concurrentie aan gaan met de Chromebooks, die ontzettend populair zijn in Amerika op dit moment.

De anonieme bronnen merken wel op dat grote pc-fabrikanten lang niet altijd 50 dollar, maar eerder 30 dollar voor Windows 8.1 betalen.

Een ticketverkoper, kledingwinkel en koffieketen zijn de eerste in Nederland die Apple's nieuwe Passbook-app inzetten.

Met Apple's nieuwe app Passbook in iOS6 kan je tickets, toegangskaarten, kortingsbonnen en meer opslaan. Dancefeestorganisator ID&T gaat er onder meer mee werken, via ticketorganisatie PayLogic. Een concertkaartje is te bewaren in Passbook en de iPhone kan bij de entree worden ingescand. Ook kledingwinkel Fashion Outlet Rosada in Roosendaal laat klanten al kortingsbonnen toevoegen aan Passbook na het inspannen van een qr-code.  

In koffiezaken van de keten Kaldi zijn via qr-codes kortingsbonnen voor een tweede gratis kopje koffie aan Passbook toe te voegen. De barcode is bij de kassa te scannen. Winkels kunnen het zelf toevoegen, ook al staan ze niet in Apple's overzichten. In het Passbook-overzicht in de Nederlandse appstore staan namelijk nog alleen drie namen: Lufthansa, American Airlines en de honkballiga Major League Baseball.

Passbook is Apple's manier om je mobieltje als een soort digitale portemonnee te gebruiken. De iPhone 5 heeft nog geen nfc-chip voor mobiele transacties, zoals veel Android- en Windows-toestellen.

Aankondigingen vanaf de Photokina-beurs in Keulen: Canon voorziet zijn fullframe spiegelreflexcamera nu ook van ingebouwde wifi en gps.

Canon heeft maandag zijn eerste dslr met fullframe-sensor die beschikt over wifi en gps aangekondigd. De EOS 6D heeft een 20 megapixel beeldsensor en een autofocussysteem met elf punten. Het is de eerste EOS met wifi en gps aan boord voor uploaden en geotaggen direct vanaf het toestel. De EOS 6D dient als instapmodel voor wie wil overstappen op fotograferen met een fullframe-beeldsensor.

Great Moments In Sports

donderdag, 20 september 2012 Gepubliceerd in Media Reageer als eerste!

Great moments in sports, Mohammed Ali vs Joe Frazier. (image source: Flickr/WhatterZ)

Pagina 1 van 2

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.