Vrijdag Freebie: Goodbye

Friday, 09 May 2014 Published in Blog Written by Be the first to comment!

Deze keer in de vrijdag freebie, "Goodbye" een handgeschreven font voor wanneer je een organisch element wilt toevoegen aan je ontwerp.

Download: WeGraphics

De KIRVY Font Familie is een eenvoudig sans serif font (Thin, Light, Regular & Bold) ontworpen door Youssef Habchi.

Download: https://www.behance.net/gallery/KIRVY-Font-Family/15706321

Joomla 2.5.20

Wednesday, 30 April 2014 Published in Joomla 2.5.x Written by 4 comments

Het Joomla project heeft Joomla 2.5.20 vrijgegeven.

Het update proces is erg eenvoudig. Het is mogelijk om vanuit de backend van je Joomla site up te daten naar Joomla 2.5.20. Ga daarvoor naar Componenten -> Joomla Update. In dit scherm zie je de update informatie en klik je op "Installeer de update", waarna de Joomla sites automatisch zal worden bijgewerkt.

Joomla 2.5.205 bug fixes voor meldingen in de bug tracker

Download de Nederlandstalige Joomla 2.5.20 met voorbeelddata via JoomlaCommunity.eu. Je vindt daar dan ook aparte taalpakketten voor z.owel de frontend als de backend en de tinyMCE tekstverwerker, en de pakketten voor het updaten van Joomla 2.5.x naar versie 2.5.20

De Bouwers zijn weer aan een nieuw project begonnen. De website VWR. Deze website zal de komende tijd worden gebouwd en zal gaan over de Validatie van de Werking van Reinigings- en desinfectiemiddelen. Een onderwerp waarover heel veel informatie te geven is. Het heeft raakvlakken met microbiologie en is voornamelijk bestemd voor kwaliteitsmedewerkers en laboranten die werken met cleanrooms. Cleanrooms worden vaak gebruikt in de semiconductor industrie of bij farmaceutische- en biotechnologie bedrijven. Het is erg belangrijk dat bijvoorbeeld geneesmiddelen onder zeer schone omstandigheden worden geproduceerd.


Daarom word de lucht in een cleanroom door verschillende (HEPA of ULPA) filters gezuiverd. De lucht is dus zeer schoon en word in een constante flow aangevoerd. Maar dat is niet voldoende om een cleanroom schoon te houden. In een cleanroom werken mensen, die welliswaar goed worden ingepakt in disposable of wasbare kleding, maar toch de grootste bron van contaminatie zijn. En ook de producten waarmee word gewerkt kunnen zorgen voor contaminatie. Om een cleanroom schoon te houden moet er gereinigd en gedesinfecteerd worden, zodat de diverse micro-organismen worden afgedood. Hiervoor zijn verschillende middelen beschikbaar. Maar wat zijn daarvan de voor- en nadelen en hoe weet je nu of je cleanroom echt schoon is? Daarover zal VWR.nl meer informatie verschaffen.

Het is de bedoeling dat de website interactief word, dat wil zeggen dat er interactie mogelijk is met de bezoekers van de website. Bezoekers kunnen hun mening geven of vragen stellen. De start zal binnen enkele weken plaatsvinden en we hopen dat het aantal bezoekers het eerste jaar flink zal toenemen. De huidige waarde volgens URLspion is € 386,10 en het is het aantal bezoekers is minder dan 300 per maand. Dat is natuurlijk erg weinig. We hopen met interessante content veel meer bezoekers naar deze website te krijgen en bij deze website gaan we ook gebruik maken van advertenties die bedrijven op onze site kunnen plaatsen via Google Adwords. We hopen dan de advertenties aan te trekken van bedrijven die adverteren op dit niche gebied. Houdt de komende tijd VWR dus goed in de gaten!

Windows 8.1 in prijs verlaagd

Saturday, 22 February 2014 Published in Blog Written by 1 comment

Microsoft heeft de prijs van Windows 8.1 verlaagd van 50 dollar naar 15 dollar voor apparaten die goedkoper zijn dan 250 dollar. Dat meldt Bloomberg.

Volgens anonieme bronnen wil Microsoft op die manier de strijd aangaan met goedkopere Android-tablets en Chrome OS-laptops.

Volgens de bronnen is de korting geldig voor alle apparaten onder de 250 dollar, ongeacht het formaat of het type apparaat. Daarnaast zouden de goedkopere apparaten niet gecertificeerd te hoeven worden en is een touchscreen niet verplicht. Op deze manier wil Microsoft de concurrentie aan gaan met de Chromebooks, die ontzettend populair zijn in Amerika op dit moment.

De anonieme bronnen merken wel op dat grote pc-fabrikanten lang niet altijd 50 dollar, maar eerder 30 dollar voor Windows 8.1 betalen.

Vrijdag Freebie: Juvelo

Friday, 31 January 2014 Published in Blog Written by Be the first to comment!

Juvelo door Barry Swartz. download

Page 1 of 8

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.

Help & Support

Open Source