Peter de Lange

De technische helft van De Bouwers. Android enthousiast, Windows maf en gek op design en retro. Spit graag in Php code, kent html uit zijn hoofd.

Vrijdag Freebie: Kirvy

vrijdag, 02 mei 2014 Gepubliceerd in Blog Reageer als eerste!

De KIRVY Font Familie is een eenvoudig sans serif font (Thin, Light, Regular & Bold) ontworpen door Youssef Habchi.

Download: https://www.behance.net/gallery/KIRVY-Font-Family/15706321

Vrijdag Freebie: Sertig

vrijdag, 24 januari 2014 Gepubliceerd in Blog Reageer als eerste!

Flat Design was een van de trending topics in 2013, daarom vandaag een minimalistisch font; Sertig gemaakt door Dannci. download

Het heeft even geduurd, maar ook Android heeft voortaan zijn eigen zoek-en-wis-dienst op afstand, Android Apparaatbeheer. Hoewel dit al mogelijk was met enkele apps van derden (waaronder het fijne Cerberus), is het een leuke geste van Google dat ze deze belangrijke dienst officieel naar Android brengen.

Met Android Apparaatbeheer kunnen gebruikers de gps-locatie van hun toestel opvragen, voor vijf minuten een harde beltoon afspelen of het gehele apparaat op afstand wissen. Laatstgenoemde moet wel van tevoren op je Android-toestel worden ingesteld.

Het Park in Rotterdam, Rackdoll, 24/7/2013

De nieuwe website Dronestagram is als Instagram voor drones: een speciale site alleen voor kiekjes geschoten vanuit de onbemande vliegtuigjes. Dat is niet zo'n vreemd idee, nu er steeds meer drones voor consumenten op de markt komen.

Dronestagram neemt geen positie in de privacydiscussie rond drones in, al is het wachten op de eerste kiekjes van zonnende buurvrouwen. De site laat gebruikers van de vliegtuigjes zelf foto's met geotag uploaden. Per foto vermeldt Dronestagram met welke camera en welke drone hij is gemaakt.

Onder de eerste inzendingen zijn een surreëel beeld van Dubai van bovenaf en een foto van de Google-catamaran.

www.geoguessr.com

GeoGuessr is een experimenteel spel gemaakt door Anton Wallén een virtuele dropping met behulp van Google Street View. De uitdaging is om te raden waar in de wereld de foto's zijn gemaakt.

Pagina 1 van 7

Over ons

De Bouwers; 2 heren met overdag een drukke baan, die in hun vrije tijd fröbelen met webdesign, media & fotografie.

Locatie

Een kantoor hebben we niet, we voeren onze hobby in onze vrije tijd uit. Maar we zijn te bereiken via sociale media als Twitter (@debouwers) en via email middels de contact pagina.